Nöjda barn = lyckliga föräldrar <3

Solen har öppnat upp sitt hjärta för oss och skiner varje dag,  ja det låter bibliskt men det känns så bra att få vara mammaledig en tid som denna.

Det är magiskt. Liora verkligen njuter av att krypa fram o tillbaka i timmar på gräset. Nu är det en tid sedan hon började använda Pampers Premium Protection Pants och jag och Liora är så nöjda, inte bara med hur mjuka de är utan dess passform som verkligen är magi. Lillskruttan kryper, ställer sig upp och faller ner. Den här blöjan gör det enkelt för henne.

Det är varmt och Liora dricker extra mycket vatten men de gör inget för den här blöjan lämnar en torrkänsla trots att blöjan nu blir extra full med all vätska hon dricker.

Det absolut bästa med Pampers Premium Protection Pants nu när man hänger timmar i parker och vid olika badplatser är att den är enkel att riva av samt super smidigt att dra på.

Testa själv! Ni får nu ett erbjudande av mig så att ni och era barn kan få samma upplevelse som oss. Ja det är en upplevelse för oss föräldrar. Nöjda barn = lyckliga föräldrar.

Smsa ”MJUKHET” till 72130 för att få 30 kr rabatt vid ett köp av Pampers Premium Protection Pants. Endast en kupong per person och villkor gäller www.pamperskampanj.se/villkor. Erbjudandet gäller till 2018-07-31.

LOVe Markiz & Liora

LOADING..