I annonssamarbete med POLARN O. PYRET

(Mid)sommar mode för de små

Sommaren och solen har sparkat in dörren och nu är det inte långt kvar till midsommar är här. Blommor, klänningar och små shorts

Fest, sommar och blommor i håret – snart är det dags för Midsommar!

På midsommarafton brukar de flesta plocka blommor och kanske lägga under kudden. Traditionen är dock så här: På midsommarafton skulle ogifta flickor plocka sju olika sorters blommor under konstant tystnad, lägga blommorna under kudden och sen skulle de drömma om sin framtida man. Min älskling Liora äter upp dem eller sitter på dem. Hon är liksom inte redo för någon man och hon vill inte att mamma ska hitta någon ny.

Men det viktigaste när man lär sitt barn är att det är skönt, bekvämt och snyggt! Så färgglatt, blommigt, shorts klänningar och små söta hårband eller kepsar är allt som du behöver. Här kommer mina sommarfavoriter från Polarn O. Pyret.

Den här kortärmade klänningen med mitt absoluta favorit tryck är lätt och svalkande. Färgerna och papegojorna gör inte bara mig och Liora glada utan även alla som ser henne. Innan jag fick barn var jag lite anti att barn ska ha hårband när de inte har något hår men sen jag fick Liora kan jag inte sluta klä henne i det. Har längtat till värmen bara för den sakens skull.
It´s all about the details.

Sweatshirtshorts med volanger för min lilla baby! Jag är helt förälskad i volanger och de här shortsen har en mjuk och elastisk midja som går att regleras med knytband och Liora rör sig smidigt i dessa när hon kryper runt i gräset.

Denna söööta randiga bomullsklänningen med citroner på är ett måste i sommar. Detta är verkligen it klänningen på midsommarafton.

Missa inte alla somriga kläder från Polarn O. Pyret.

 

LOVe Markiz & Liora

 

LOADING..