Mjukhet utöver det vanliga..

Hey Mama´s

Som ni vet så har jag inlett ett samarbete med Pampers. Nu har jag äntligen fått prova deras nya byxblöja Premium Protection Pants . Man har ju testat en del men jag måste verkligen och då menar jag verkligen säga att den lever upp till vad de lovar.

Ja jag vet att några av er inte helt delar min åsikt men den är mjuk och soft, nästan som Lioras hud hahaha. Det är svårt att förklara men typ som fjädrar eller mjöl, säger kocken. 🙂

Den har en bra passform, resåren runt midjan sitter skönt och trycker inte på för hårt, blöjan håller sig också uppe utan att glida ner.

Liora kryper, ställer sig upp, rullar runt och  ibland gör hon även child pose (från yogan) så söt och jag märker verkligen på henne att hon känner sig smidigare i hennes nya blöja.

LOVe Markiz & Liora

LOADING..