Blöjcoachen

Hej mina magiska mama´s,

Tiden springer i väg och Liora bara växer och växer. Grejen med barn när de växer är ju att det sker en massa förändringar hela tiden från sekund till sekund minut till minut ….and so it goes.

Jag och Pampers ska äntligen inleda ett samarbete här på bloggen och jag tror att alla mamas drömmer om att samarbeta med en blöjexpert. Så jag är både glad och stolt att presentera mitt samarbete med Pampers.

Det här med blöjor är ju inte helt lätt och vissa gånger har jag stått framför hyllan i affären i mer en 15 minuter för att jag inte vet vilken blöja som mitt barn kommer tycka bäst om. Hon kan ju inte säga något =). Men nu när jag har detta samarbete med Pampers så har jag liksom den bästa blöjcoachen vid min sida och innan jag och ni vet ordet av det kommer vi att vara proffs på allt som har med blöjor att göra. Ja ni förstår ni kommer kunna hänga med mig här på bloggen och även på min instagram och få mina bästa tips och rekommendationer. Missa inte det!

Det jag försöker kolla på när jag väljer en blöja idag när Liora är så rörlig är att blöjan har en skön passform, är mjuk och att hon känner sig rörlig i den.

Hur väljer ni blöjor till era barn? Vad är viktigast för ert barn?

Dela gärna med er av era erfarenheter. Nu ska vi göra det lätt för de som snart ska bli mammor eller fortfarande står 15 minuter framför hyllan.

Så håll utkik här på bloggen för det kommer att komma massa härliga tips om blöjor från Pampers.

LOVe Markiz

  1. Att de är miljövänliga (så miljövänliga blöjor nu kan bli) och att de inte luktar när de är nya. Tyvärr kvalar inte Pampers in på någon av dessa punkter.

  2. Sandra skriver:

    Har inget med blöjor att göra men var hittar jag receptet på pistageröran du gjorde i Nyhetsmorgon idag? Har letat ihjäl mig!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

LOADING..