Lek med Liora!

Lioras nya leksak är så mycket mer än bara en leksak… Den utbildar henne, leker med henne, lär henne gå och är barnvakt.

Hey Mama´s

Jag köper inte mycket leksaker tycker faktiskt att det är väldigt svårt att veta vad man ska köpa och allt är åldersmärkt och det känns som att man bara ska köpa och köpa. Därför blir man överlycklig när man hittar en leksak som barnen kan växa med samt att det är utvecklande, underhållande. Den stimulerar många olika områden. Zebran från Fisher-Price är klart Lioras nya storebror, lekplats och barnvakt 😀

 

Den kommer att vara ett perfekt hjälpmedel när det är dags för Liora att lära sig att gå. Liora vill redan nu ställa sig upp, Zebran känns stabil och säker att stödja sig på när hennes egna balans inte räcker till.

Det jag älskar med Zebra i den åldern som Liora är nu är att den har olika aktiviteter med musik, ljud och ljus som hon älskar att leka med och som jag älskar när hon leker med när jag behöver en paus. 😀

 

LOVe Markiz & Liora

  1. Ursäkta, men är det ingen risk att hon ramlar baklänges?

  2. Hanna skriver:

    Glöm inte att det är lag på att märka ut reklam och samarbeten så att det är extremt tydligt för dina läsare! Konsumentverket är otroligt tuffa med det. Och om det nu inte ”skulle vara reklam/samarbete” så skriv inte ut produktnamn. Du har en stor blogg med många läsare. Konsumentverket bryr sig sällan om att det skulle vara ett tips från dig.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

LOADING..