I annonssamarbete med POLARN O. PYRET

Byxorna gör stilen! BAAAM

Tre viktiga saker för mig när jag väljer kläder till Liora är att de ska vara coola, bekväma och lekfulla!

Hej,

Nu är min fashonista i farten igen…<3

Nu kommer våren och man blir ju helt jävla ”amazed” på alla färgglada och mönstrade kläder från Polarn O. Pyret! Varför välja ett par gråa eller helsvarta byxor när man kan välja ett par med papegojor eller volanger!

Jag är så nöjd med de byxorna som jag valt från Polarn O. Pyret till Liora, inte minst för att de har den smartaste funktionen ever.. man kan anpassa midjan efter sitt barn! Blir helt tokig på leggings och jeans som är stora i midjan och bara åker ner, ÄNTLIGEN! Min absoluta favo byxa är hängselbyxorna! De är coola, funktionella och bekväma! När man ska byta blöja så knäpper man bara upp de i grenen och sen är det klart. Super smidigt och och sen har man en glad unge som knappt märkt att bytt blöja!

Jag vill ju klä upp för att klä ner så när man har volanger eller kan matcha med snygga accessoarer kan man klä upp med ett hårband så det blir sött eller med ett par sneakers så man blir coool! Så jag har matchat t-shirten men den fina jackan så nu är Liora redo för kalas eller cool häng med den andra barnen i gungan.

Hoppas ni fick lite härlig kidsporation. Spana in alla fina plagg på Polarn O. Pyret och missa inte att de just nu har 3 för 2 på alla byxor!

LOVe Markiz & Liora

LOADING..