I annonssamarbete med POLARN O. PYRET

SMÅ LÄTTA MOLN..

Ser Liora på sin himmel, sin himmel som är blå snart är du här vår sommar med små lätta moln….

Snart har vi tagit oss igenom alla årstider med Liora och jag har verkligen längtat efter just årstiden SOMMAR. Det är då jag kan klä henne lager på lager med små fina shorts,  klänningar,  hattar, tunna koftor. Polarn O Pyrets drömmiga bebisplagg är ett måste! Det finns inget roligare än att handla till min lilla dotter. Det är både mysigt och magiskt och jag njuter av att få klä henne i små mini me plagg. Vi har en resa med familjen inplanerad över midsommar och då ska jag  klä henne i det här söta bomullsplaggen.

Som mamma blir man så otroligt medveten om allt och i alla val man gör för sitt barn vill man välja det bästa. Man vill kunna ge sitt barn allt. Man är mån om att ens barn ska vara fint klädd samtidigt som det ska vara skönt för de små liven. Ja det är inte helt lätt men i hela det havet av känslor och val blir det lite lättare när mama valt ut en drömmig bebiskollektion från Polarn O Pyret, Selected by mama. En noga utvald kollektion av drömmiga bebisplagg i EKOLOGISK bomull i en vacker färgskala av grått. Visste du att man inte behöver tvätta deras plagg innan man använder dem? Det tycker jag känns tryggt.

Det är så underbart att få klä sina barn i ekologiskt bomull. Jag som mamma flyger upp bland molnen och det är helt fantastiskt att se hur Liora njuter av att få vara klädd i kläder som är bekväma, mjuka och sköna. Hon kan rulla runt, krypa och häva sig fram och kläderna är rörliga och funktionella

Vi kommer vara ute o leka så mycket vi bara kan och hon snart kryper hon runt i gräsen under en himmel med små lätta moln!

LOVe Markiz

LOADING..