Boosta munnen med Z

Det är ju inte helt lätt för tänderna när en kvinna är gravid och jag var ju gravid i nästa 15 månader, helt galet. Under min graviditet blev mina tänder faktiskt mycket sämre. För första gången hade jag hål och inte bara ett utan TRE.  Jag kände överlag att min munhygien inte var på topp. Jag försökte skylla på att det var hormonerna som spelade sitt spratt men så var det inte. Det va jag som ändrade hela mitt sätt att äta, jag små-åt hela tiden. Jag behövde göra det för att må bra, men jag åt inget godis för socker funkade inte denna graviditet. Alla mellanmål gjorde att min mun inte fick vila och så ser det även ut idag, men nu äter jag dock massa GODIS!

Jag äter varje timme på dygnet, helt sjukt! Det har gjort att jag försöker kompensera med att den med Z.

LOVe Markiz

LOADING..