Det var inte bara han…

Detta inlägg är ett annonssamarbete med Snoreeze.

Hello Mama´s

Det finns inget mysigare än att ligga i sängen med min lilla familj! Sedan Liora kom så har det tyvärr blivit så att Kevin oftast somnar innan mig (samtidigt som Liora) och jag ligger oftast vaken och kollar på någon serie, läser en bok eller kanske bara skrollar hysteriskt på Instagram för att försöka ”ta igen” det jag missat (min egen tid)! Senaste tiden går inte det för jag störs så otroligt mycket av att Kevin snarkar. Till saken hör att vi har varit tillsammans i 10 år men innan Liora kom var det alltid jag som somnade först så jag har aldrig hört att han gör det förrän nu. Jag försöker putta på honom försiktigt men han blir oftast irriterad på mig så jag försöker undvika det. Men vad ska jag göra? Om jag inte gör det så väcker han Liora och det betyder att mammas egna tid inte blir av! Jag föreslog för honom att han skulle testa någon produkt mot snarkning och svaret jag fick då var att ”jag gör det om du gör det”! Så här är vi nu. Jag och Kevin har börjat använda oss av snarklindrande produkter från Snoreeze så att jag kan få egen mammatid och han kan få känna att han inte ligger och sover bredvid sin bror hahahah.

En kväll innan vi började med
En kväll innan vi började använda Snoreeze.

Att sova kan vara det skönaste som finns. Att gå och lägga sig på kvällen i en nybäddad säng eller ligga kvar o dra sig en Söndagsmorgon. Eller varför inte en powernap efter ett hårt träningspass eller jobbdag. MEN! Med sömn kommer snarkning och detta kanske är mindre härligt för de som är bredvid eller som försöker somna.

Snarkning är vanligare än vad de flesta tror och det är inget att skämmas över. De flesta snarkar då och då (t.ex. pga allergi, förkylning och alkohol). Hur ska man då välja rätt produkt för att lindra sin snarkning?? Snoreeze har flera olika produkter som exempelvis munremsor, nässpray, snarkskenor och näsplåster. Alla snarkare är olika så det gäller att välja rätt produkt för att få bäst hjälp med att lindra snarkningarna.

Det viktigaste som jag och Kevin var tvungna att ta reda på vid val av produkt var vilken typ av snarkare vi är, är snarkningarna nasala (via näsan) eller orala (via munnen)? Vi behövde också se över om vi är tunga eller lätta snarkare. – Jag visste inget om detta innan jag satte mig in i det och började läsa på, men när man vet vilken typ av snarkare man är kan man börja kolla på vilken produkt som passar en bäst. Allt går att fixa! 🙂 Sen jag blev gravid har jag blivit jättetorr i näsan och det har inte blivit bättre sen jag fick barn så för mig funkar nässprayen bäst. Kevin är en oral snarkare så för honom har munremsorna vart bäst och som en dröm för mig och min mammatid. Munremsorna är så enkla att använda eftersom han bara behöver lägga en remsa i gommen och sen är det klart.

Så nu när vi har börjat använda dessa produkter från Snoreeze kan jag få min mammatid, Kevin få sova utan att bli puttad på och Liora slipper bli väckt. Alla vinner på det! Om ni är sugna på att veta mer om produkterna kan ni gå in här.

LOVe Markiz

LOADING..