ÅRETS UTMANING

 

Hello Mamas,

Nu är det dags. Ett av mina nyårslöften var att börja träna igen och som ett brev på posten kom en otroligt rolig utmaning tillsammans med FITBIT. Timingen kunde inte vara bättre och det var precis en sådan utmaning jag behövde för min motivation skulle komma tillbaka. Nu är den här och jag kommer under våren ingå i #teamfitbit. Detta innebär att jag tillsammans med Topphälsa kommer träna med hjälp av FITBIT Ionic smartklocka och online coacher för att uppnå mina personliga mål och slutligen utmaningen jag fick…. Att genomföra Vårruset. Jag kommer verkligen behöva erat stöd och push nu men det skulle även varit grymt kul om ni vill joina mig i utmaningen och även joina #teamfitbit.

 

Vårruset är anpassat för alla så det finns inga undanflykter! Ni kan gå, springa eller jogga och det bästa av allt är NI har chans att vinna en FITBIT-smartklocka på plats under Vårruset om ni joinar teamet genom att träna, delta i loppet och även hashtaggar #teamfitbit samt taggar @topphalsamagazine och @team_fitbit.

Vi kommer alla peppa varandra och bli ett sjukt starkt team. Ju fler ju bättre så lets go MAMA´s. Kom ihåg att alla tränar efter sina egna förutsättningar och för att uppnå sina egna mål så vi tävlar ej mot varandra vi tävlar i samma lag! Teamwork makes the dreamwork.

Med FITBIT-smartklocka kommer du enkelt kunna hålla reda på hur aktiv du är under dagen. Du kommer kunna se och spara din träning, kaloriräknare, stegräknare, med din historik kan du enkelt se din utveckling, du har en super bra pulsmätare, du kan registrera ditt matintag och självklart kalorier, den mäter även din sömn så du vet hur många timmar du faktiskt sover djupt, du kan synka enkelt med din mobil samt dator trådlöst, du kan inspirera eller inspireras av dina vänner o familj genom att ha olika grupp utmaningar och tabeller eller bara för att hejja på varandra Men det jag gillar väldigt mycket är att den faktiskt är riktigt snygg och självklart visar den även tidenJ. Den har verkligen sjukt bra funktioner och är en klocka alla skulle ha användning för.

Mina mål med träning kommer självklart vara att utföra Vårruset men jag vill även känna mig lite starkare och bygga upp muskler som jag tidigare haft. Liora blir ju tyngre för varje dag så jag måste ligga steget före hennes utveckling haha. Konditionen ska förbättras.

Så jag har en del att jobba på men det är ju det som är kul. Om jag redan skulle varit i form för dessa lopp hade det ju inte varit en utmaning. Kom ihåg dessa ord när ni börjar eran träning och det känns tungt – När det känns som värst tar det som bäst. Så med dom orden som min kära man har som motto så lämnar jag nu över facklan till er alla och välkomnar er verkligen att joina mig, topphälsa och #teamfitbit.

 För mer tips och inspiration kika in här!

 

LOVe Markiz

LOADING..