FÖR HONOM

Hej,

Jag älskar att ge presenter men när det blir ett måste så som jul eller födelsedagar kan jag få lite prestationsångest, jätte jobbigt! Men senaste åren har jag börja göra listor redan i oktober på saker som jag ser som ex. min man Kevin skulle kunna behöva/tycka om. Så nu har jag gjort en liten lista på kläder som jag sett för honom och det kan vara allt från din partner, pappa, bror, svåger etc. Måste slå ihop listan annars vet Kevin vad han kommer få =D

 

Jag kommer även inspirera med skönhetsprodukter, inredning för båda honom och henne så missa inte det.

Ho Ho

LOVe

Markiz

LOADING..

INLAGDA CITRONER

anza_260814_4135

Foto: Angelica Zander

Foto:Angelica Zander

Ingredienser:

6 citroner
2+1 msk havssalt
1–2 kanelstänger
3 lagerblad
olivolja

Gör så här:

Rengör en konserveringsburk i glas ordentligt och skölj den med kokande vatten. Borsta citronerna noga i varmt vatten. (Man kan om man vill skära citronerna i fyra klyftor men inte hela vägen in, de ska sitta ihop i ena änden).

Gnid in citronerna ordentligt med 2 msk salt. Lägg dem i glasburken med kanel och lagerblad. Strö över 1 msk salt och häll på så mycket kokande vatten att citronerna täcks. Häll på lite olivolja som försegling. Sätt på locket och låt citronerna marinera i rumstemperatur i minst fyra veckor, gärna längre.

LOVe Markiz

LOADING..

LITEN HAR BLIVIT STOR <3

 

DSCF4205

Känns helt overkligt men idag hade min lilla Liora sin första inskolningsdag! Asså VA???

Jag ska vara helt jävla ärlig. Jag har längtat efter den här dagen..de senaste dagarna har jag hört ljuvlig musik och mina tankar har skuttat på en äng med massa smörblommor. Men nu på kvällen så känner jag bara wow va hände med tiden hur snabbt har det gått. Känns som att det var igår vi åkte hem med henne från BB. Tiden har bara sprungit iväg men det har vart den underbaraste tiden i mitt liv trots sömnlösa nätter och en ständig oro <3.

DSCF4193

Hon trivs som fisken i havet och jag är så nöjd med förskolan som vi valt åt vår lilla tjej. Pedagogerna är magiska och jag vet att det kommer blir så bra! Liora kommer ha the time of her life!

DSCF4192

LOVe Markiz

LOADING..