HON HETER …

Hej,

Nu är vi äntligen överens om vad lilla Doddosh första namn ska bli. Min lilla älskling ska få heta SADE efter sångerska SADE.

Så otroligt fint namn och är så tacksam över att min vän Ella kom med förslaget. För mig var det taget direkt!

Har ni förslag på coola, unika flicknamn så dela gärna med er!

DSCF4428

LOVe Markiz

  1. Hej,

    Vet inte om det är unikt, men Leyla är ganska underbart. 🙂 Lilla Sade har ju enormt musikerpåbrå själv med (ii mitt tycke) världens ”bästa” sångerska i släkten. Lycka till, lilla. 💚

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

LOADING..

I annonssamarbete med BROMMA BLOCKS

GALLERIAN MED RÄTT ATMOSFÄR!

DSCF4479

Hej,

Jag är så stolt att äntligen kunna berätta för er att jag är en av Bromma Blocks nya ambassadörer. Ser verkligen fram emot detta samarbete och jag känner mig enormt förväntansfull.

Jag bor tillsammans med min familj norr om Stockholm och sedan jag fick barn har just Bromma Blocks vart ett första handsval för oss när vi behöver handla, käka myslunch, fika och uträtta diverse andra ärenden för allt finns här. När jag fick förfrågan om att samarbeta med Bromma Blocks så kändes det helt naturligt att säga ja. -Jag och min familj hänger ju här!

DSCF4447

Bromma Blocks är gallerian som har allt en familje- /arbetsmamma behöver. Restauranger, mysiga caféer, leksaksaffärer, brett utbud av barnkläder, mat, inredning, lekrum, mode, amningsrum och en massa mer.

DSCF4487

DSCF4492

I mitt arbete som matispiratör provlagar jag massa mat, fotograferar, stylar och syns i TV så jag behöver ofta nytt porslin, kastruller, bordsdukar, blommor, kläder och så klart en massa mat. De har ett utbud här på Bromma Blocks som tillgodoser alla mina behov. Det jag älskar mest är deras gigantiska matbutik som har ett brett sortiment så att till och med jag som lagar mat från alla världens hörn kan hitta allt jag behöver. Allt samlat på en och samma plats.

DSCF4475

DSCF4463

DSCF4470

DSCF4466

DSCF4462

DSCF4456

Jag kommer ofta hit med familjen för att jag behöver köpa nya kläder till barnen eller bara för att njuta av den härliga atmosfären som är här. Jag känner mig aldrig stressad när jag är här utan de öppna ytorna och ljusinsläppet får mig lugn och av slappnad så att jag kan njuta. En utav alla plus är att man går utomhus mellan butikerna och behöver inte känna att man vart inne en heldag utan man får även möjlighet att under sin shopping runda njuta av frisk, skön luft och även av solljus.

DSCF4502

LOVe Markiz

LOADING..

JAG

MamaGalan2018_KajsaCharlotta_low-60

Hej,

Jag fick en kommentar på mitt inlägg SVÅRT att man lätt kan tro att mitt liv är en dans på rosor för att man ser mig i Nyhetsmorgon eller för att jag vill komma igång med träningen.

Jag älskar mitt liv och jag har så extremt kul och lever faktiskt en min dröm. Att få laga mat i TV, få blogga här på Damernas Värld, göra radio är delar av vad jag drömt om i livet. Men även att skaffa barn och att bilda familj har vart en dröm och utmaningarna som kommer med det är också en dela va drömmen. Men trots det är det svin jobbigt vissa dagar och stunder. Just nu så här i början får jag inte ihop något känns det som. Jag känner mig så stressad hela tiden och har ständigt dåligt samvete. Gentemot mina barn, vänner, familj och partner.

Det är super svårt och när jag två veckor efter jag födde barn stod i nyhetsmorgon och lagade mat fick min man komma dit med barnen när det var dags att amma. Så mellan matlagning och att jag live inspirerar er där hemma med min matkärlek måste jag vara mamma. Jag tycker det är fantastiskt men också jobbigt för att i 30 år har jag bara behövt tänka på mig ”själv” och nu har jag två liv som räknar med mig i alla lägen. Men att jag gör det som jag tycker om lagar mat eller tränar gör också mig till en lyckligare och bättre mamma, vän och partner.

Jag vet att det kommer bli bra och jag accepterar att en stor del av det spontana livet för tillfället är Long Gone och att jag nu tvingas sätta rutiner som jag hatar. Men jag älskar utmaningarna med att bilda familj och varje gång min äldsta dotter säger mamma så är det som att universum ger mig belöning.

Det finns liksom ingen genväg i livet och trots yrkesval eller karriär så är vi alla likadana och vi bär oftast på samma känslor. Vi är trots allt bara människor. <3

Till er som följer mig här på bloggen, Instagram eller i tv. Ni ska aldrig känna press eller känna att jag skapar stress hos er. NEJ!
Ni ska bara få nice feeling och känna er inspirerade och peppade!

LOVe Markiz

LOADING..