ANNONS

budget vs luxe: the over-shirt

/

Innehåller köplänkar

Skärmavbild 2020-01-02 kl. 17.36.04

Under hösten har ‘the over-shirt’ tagit plats i garderoben på både herr och dam. Bästa unisexplagget att dela; bär knäppt eller gärna öppen över en t-shirt, polo eller stickad tröja. Två favoriter ovan, en lyxvariant samt en till en lite mindre peng – se nedan för länk!

**During fall the over-shirt has been introduced in many wardrobes for both men and women. The ultimate unisex clothing piece to share. Wear buttoned up or preferable open over a tee, polo or knit. Two favorites above, one de luxe and a little more budget – see below for links!

Shirt to the left - Acne Studios - HERE

Shirt to the right - &Other Stories - HERE
0
1

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00