ANNONS

House of Dagmar

/

Img 9417
Fashion Week Stockholm är i gång! Fler väljer att gå från visningar till mer privata presentationer. House of Dagmar bjöd in till sitt vackra kontor mitt i stan. Chefsdesigner Tina berättade om inspirationen inför våren 2019 – en kvinnlig konstgallerist med stark karaktär och upptäcktsanda, vars garderob ska täcka dagar där hon planerar, kurerar klädd i stickade casual chica set samt kvällar med vernissager och mingel där stilen blir mer dressat chic.

Kollektionen för ss19 visade en del med svart, fuschia, milda gula toner och en del i vitt, sand, lila, blått. Lila är en viktig färg för våren och Dagmar har valt en nyans som är intensivt pastellig och sätter den till neutraler som sand och créme.

Jag bar hel outfit – jacka, top och byxa – från House of Dagmar, väska ATP Atelier och sneakers Ganni/Ted&Teresa, örhängen Céline.

Img 9428

Img 9456

Img 9440 5b8ac08d942e8

0
1

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00