ANNONS

food: bar la lune

/

850E1AA8-733A-4F3F-BEA6-AF1652B3A32D

När vår och sommar har varit en period med mindre resor, får man se sig om efter pärlorna lokalt. I Vasastan ligger sedan två år ljuvliga vinbaren Bar La Lune som bjuder på magiskt att äta och dricka. Menyn varierar vecka från vecka och man blir aldrig besviken. Är du på västkusten, missa inte! Läs mer om Bar La Lune HÄR.

**Since the spring and summertime has been a period with less traveling, you need to embrace the treasure places locally. In Vasastan you find amazing Bar La Lune that offers you a treat in food and wines. The menu varies from week to week and you never get disappointed. If you visit the west coast, don’t miss! Read more about Bar La Lune HERE.

0
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00