ANNONS

go bananas!

/

Innehåller köplänkar

Skärmavbild 2020-03-17 kl. 07.47.10

Sportinfluenserna har varit starka inom modet under en längre tid. Man ser collegetröjor och byxor inte bara på väg till gymmet utan även till vardags med kappa eller päls över axlarna. Här är mitt favoritset just nu från Frankie Shop i ljusgult. Bär med beige klackar eller sneakers och sockor som får synas som fin detalj.

**The sport influence has been present in fashion trends for a while. You see college sweaters and pants not only for training but for everyday with a maxi coat or fur. Here is my favorite set right now from Frankie Shop in light yellow. Wear with high heels in beige or sneakers and socks to be seen as a nice detail.

Sweater - Frankie Shop - HERE

Pants - Frankie Shop - HERE

Bag - Bottega Veneta - HERE

Rings - Charlotte Chesnais - HERE

Socks - Balenciaga - HERE

Sneakers - Reebok - HERE

Sandals - Bottega Veneta - HERE
1
3

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00