ANNONS

look of the day: black & grey

/

Innehåller köplänkar

IMG_9466
Olika ytor i samma nyans är alltid fint att kombinera och blir effektfullt. Se över vad du har hemma i garderoben och sätt mjukt stickat med blanka vävda material eller läder. Jag bär här maxikappa i cashmere från Acne Studios, leggings från Utzon, stickad polo Catherine Hammel, boots Zara och väska Bottega Veneta.

**It’s nice to combine different structures of materials in hues of a color. See what you find in your wardrobe and put a soft knit together with a shiny material or leather. Today I’m wearing a maxi coat in cashmere from Acne Studios,  leggings from Utzon, knit Catherine Hammel, boots Zara and bag Bottega Veneta.

IMG_9447

0
8

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00