ANNONS

just be

/

Innehåller köplänkar

09DFA6B0-BB7B-4DE9-9141-F1FDBF7F751F
Svenska märket Tryst lanserades år 2018 och designar träningsplagg med fin passform och bra kvalité. Gillar att blanda in mina favoriter bland träningsplaggen i vardagen, vilket även Tryst har i sin grundtanke kring funktion och användning. Bär dina bästa yogatights till en oversized kavaj eller stickad tröja med sneakers eller boots!

**Swedish brand Tryst was launched 2018 and creates work out pieces with nice fit and lovely quality. Love to mix my work out fav pieces into my everyday wardrobe and so do Tryst with a core mindset of function and use. Wear your yoga tights with an oversized suit jacket or knit, sneakers or boots!

Top - Tryst - HERE

Tights - Tryst - HERE
0
1

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00