ANNONS

sustainable & beautiful

/

Innehåller köplänkar

Endangered_25_4e300432-a0d6-4c87-848c-b3f0f2731d50_700x

Svenska smyckesvarumärket Endangered Jewelry lanserades i september 2019 och skapar tidlösa smycken i silver och guld. Armband, halsband och ringar designas i Stockholm och produktionen görs i liten skala av hantverkare i byn Celuk på Bali. Tanken till Endangered Jewelry föddes ur viljan att stödja hållbar tillverkning samt djurens rätt och skydd. 20% av all försäljning går till utvalda djurrättsprojekt samt organisationer – hållbart och vackert i ett!

**The Swedish brand Endangered Jewelry was launched in September 2019 and creates timeless pieces in silver and gold. Bracelets, necklaces and rings are designed in Stockholm and produced by local artisans in the village Celuk, Bali. The core of Endangered Jewelry was born in the mission to support sustainable production and the protection and rights of animals. 20% of sales goes to selected wildlife projects and organisations – sustainable and beautiful in one!

Read more and have a look at beautiful pieces HERE

Weekly_Inspiration_35_682x

Endagrered_Produktbilder_08_700x

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00