deco desire: living room

Innehåller köplänkar

Skärmavbild 2019-12-17 kl. 08.47.30

70- och 80-talet har influerat modebilden de senaste säsongerna och strömningarna syns även inom inredning. Brunt, orange och ryamattan presenteras i uppdaterad version. En annan favorit från förr är parfymhuset Miller et Bertaux som producerar sin dofter i liten skala i franska parfymstaden Grasse. Läs mer om Miller et Bertaux HÄR.

**The 70s and 80s influence in fashion has been essential the last seasons and we also see this tendencies in deco. Brown, orange and rugs in new versions. Another favorite from the past is the perfumes from Miller et Bertaux that produces perfumes in limited editions in Grasse, south of France. Read more about Miller et Bertaux HERE.

Sofa - Tacchini/Artilleriet - HERE

Rug - Layered - HERE

Vase - Anissa Kermiche - HERE

Cushion - Mimou - HERE

Plaid - Viso Project - HERE

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..