trend: chains

Innehåller köplänkar

Skärmavbild 2019-11-26 kl. 23.03.24

Maxade accessoarer är perfekt till en minimalistisk look. De överdimensionerade kedjehalsbanden finns att finna både från designers som Bottega Veneta och Paco Rabanne men glöm inte att kika i vintage butikerna där man kan hitta unika favoriter.

**Maxi accessories are perfect to high light a minimalistic look. You find amazing chain necklaces at designers as Bottega Veneta and Paco Rabanne but don’t forget to search in your vintage stores for unique, less pricy, pieces.

Necklace - Wos - HERE

Suit Jacket - Acne Studios

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..