ANNONS

friday pizza!

/

DEC38383-3F36-4CE1-A1E8-3FF9E2080FAC

Hemmagjord pizza är det BÄSTA! Vi använder ‘Tipio 00’ mjöl till degen som jag fångade upp senast i Milano och testar nya combos som komplement till klassikerna Margarita och Napolitana. Här satte vi en ‘pizza bianco’ med créme fraîche, rödbeta, gorgonzola, fänkål och honung – TESTA detta hemma!

**Home made pizza is the BEST! We use ‘Tipio 00’ flour I bought last time in Milan and try out new delicious combos additional to the classic Margarita and Napolitana. This Friday we make ‘pizza bianco’ with créme fraîche, beetroot, gorgonzola, fennel and honey – TRY this at home!

2
6

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00