ANNONS

outfit: October

/

IMG_6380

Efter våren och sommarens inspiration med beige ton-i-ton, ser vi nu allt mer bruna nyanser komma, härligt – så längesen! Välkomnar det bruna och bär gärna tillsammans med olika skalor av sand, crémevitt á la 90-tal eller med en färg som poppar – t ex rött, mörkt violett eller knallgrönt!

**After this spring and summer overload of inspiration with beige tone-in-tone, we see versions of brown coming up – love it, long time, no seen! I welcome the brown colour and happily wear it with naturals á la 90s or with a pop colour – like poppy red, vibrant violet or apple green!

Coat - Max Mara/Vintage

Denim - MIH Jeans

Knit - Acne 

Sneakers - Adidas Originals
4
3

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00