med smak av asien

 

IMG_8713 (1)

I dag öppnade &Other Stories butik på västkusten. Jag fick möjlighet till en rundtur i de vackra lokalerna innan öppning och även provsmaka på téer varsamt utvalda av Min systers tehus, magiska rena smaker och vackra tillbehör som kannan i glas ni ser här.

**Today &Other Stories opened their first store at the Swedish westcoast. I had the possibility to get a sneak peek before opening in the beautiful space and also try thés, carefully handpicked by Min systers tehus, magic pure tastes and lovely ‘tea accessories’ like the glass teapot you see here.

IMG_8714

AC808FEE-4C02-4F11-A92C-615B4FB067E4

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..