on my mind: the scarf

Innehåller köplänkar

scarf inspo

scarf inspo2

Den tidlösa scarfen visar sig i olika former under säsongernas gång. Nu ser vi både små och stora varianter som knyts i halsen eller används som håraccessoar runt en hästsvans eller som en bandana de luxe. Skapa din unika väska genom att knyta ihop vackra vintagesjalar (se ovan!) eller inspireras av den ljuvliga klänningen som är en av många unika ni finner hos Manulu Vintage i Köpenhamn. Har även plockat fyra favoriter ni finner i butik just nu.

**The timeless scarf has come in different shapes over the years. Now we see small and maxi ones tied around the neck or used as hair accessories around ponytails or as a bandana de luxe. Create your own unique bag using beautiful vintage scarfs or get inspired by the dress above, one of many unique ones you find at Manulu Vintage in Copenhagen. I have also chosen four favourites you find in store now.

White/blue Scarf - Acne Studios - HERE

Blue/pink/bordeaux Scarf - Cubus - HERE

Flower Scarf - Gucci - HERE

Black/white/blue Scarf - Stella McCartney - HERE 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..