trend: batik

Innehåller köplänkar

batik

Lagom till sommaren ser vi plagg med batikmönster i modebilden. Hippie mönstret har fått en mer minimalistisk inramning och du väljer all-in för att maxa trenden eller varför inte ett par sandaletter för att lyfta en enfärgad look?

**Just in time for summer, we see pieces in tie-dye attending the fashion scene. The hippie pattern has gone more minimalistic and you can chose to go all-in to maximize the trend or just pick a pair of high heel sandals to enhance your monochrome look?

College Sweater - HERE

Biker Pants - HERE

Sandals - HERE

Denim Jacket - HERE

Denim Shorts - HERE

Sport Jacket - HERE

Swimsuit - HERE

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..