I annonssamarbete med DAMERNAS VäRLD

Det bästa av två världar

IMG_9033
Har skrivit för Damernas Värld i ganska exakt ett år nu och för mig står DV för medvetenhet inom mode, skönhet och livsstil, vilket jag får bekräftat när jag är ute och träffar er läsare som DV’s ambassadör.
Även om det digitala flödet på damernasvarld.se har stort fokus och är en superkälla att hämta inspiration ur, älskar jag det tryckta magasinet! Lisa, Sara, Mari, Emilia bland flera gör ett grymt jobb på redaktionen och varje gång jag kommer och hälsar på är det som en stor kram med den värme och inspiration hela teamet ger.
Vid sidan om mode, står skönhet mig nära och nu kan ni som läsare få det bästa av dessa två världar med bra erbjudande på prenumeration och några av mina favoriter från hudvårdsmärket Dermalogica. Kanske en julklapp att unna sig själv?
Läs och se mer HÄR.
LOADING..