Fab Day – Mode och Hållbarhet

_DSC7406 kopia
Deltog i lördags, under Bonniers Fashion And Beauty day (FAB-day), i ett intressant panelsamtal om hållbart mode. Moderator var grymma Dona Hariri som djupdykt i vår samtid med det hållbara modet i fokus. Jag representerade modebranschen som influencer samt skribent och bredvid mig hade jag Kristina Yngwe, miljöpolitisk talesman i C och Felicia Reuterswärd, hållbarhetschef på H&M. Samlade tips på hur du kan tänka miljösmart och hållbart kommer här inom kort. Förutom olika seminarier inom trender och skönhet, delades även 2018 års Guldknappen ut till By Malina.

_DSC8696
Trendinspiration med Elina Grothèn och Jonna Bergh.

_DSC9980
Finalvisning av Guldknappen vinnaren 2018 By Malina.

_DSC0012

  1. Andrea skriver:

    Hej!

    Jag var på föreläsningen, bra tillägg till en modegala!

    Jag gillade verkligen vad du hade på dig. Var kommer skjortan du bar då från?
    Tack!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..