Medvetna bågar

 

Img 8985

Medvetna val är ett steg i rätt riktning för en hållbar framtid. Inom mode där det finns en uppsjö av produkter, design och variation kan man luta sig mot en tidlös siluett och bra kvalité. Allt fler företag börjar även tänka långsiktigt med alternativa konsumtionsled där till exempel prenumerationtjänster kopplas på.

Ett sådant företag är Ai Eyewear. Som konsument designar du och väljer tre bågar per år för en mindre månadskostnad. När du vill byta ut en modell, tar Ai Eyewear tillbaka bågen för återanvändning i välgörande syfte eller så återvinns de till nya.

Min favorit från Ai Eyewear ovan - Square Bold

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..