Vackert till stranden

Innehåller köplänk

Nystartade svenska märket Bella Collins vill skapa det ultimata badlakanet som blir ditt självklara val till stranden. Färgerna och mönstren är ljuvliga och kvalitén, som är i 100% organisk bomull, är supermjuk. Badlakanen är i storlek 100 x 150 cm, perfekt att sträcka ut dig på eller vira runt dig. Bella Collins kommer följa med mig ut i Europa i sommar!

**The new Swedish brand Bella Collins is made with the mission to create the very best beach towel the will be your first choice heading to the beach. The colours ans patterns are amazing and the quality, that is 100% organic cotton, is super soft. The beach towels are in size 100 x 150 cm, perfect to stretch out on or wrap around you. Bella Collins will be my beach buddy when traveling in Europe this summer!

Read more and shop Bella Collins HERE

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..