La La Land

 

Äntligen på plats under solen i Los Angeles! Vi började dagen med en klassisk amerikansk frukost i Koreatown, fortsatte med promenad förbi mäktiga villor upp till Hollywood. Åt otvivelaktigt godaste fisktacosen någonsin hos Ricky’s under bron och spenderade eftermiddagen åt att strosa runt i området La Brea som har bra vintage där jag trånade efter unika ting från Chanel, Pucci, Yves Saint Laurent och Moschino. Här finns även snygga street fashion butiker och härlig kaféer. Jag kommer samla alla guldkorn jag finner på resan i en guide till er lite längre fram!

**Finally on spot under the sun in Los Angeles! We started the day with a classic American breakfast in Koreatown and then took a walk up hills, passing these amazing villas, to Hollywood. We had the absolutely best fish tacos ever at Ricky’s under the bridge and then spent the afternoon in the La Brea area that has good vintage – I fell totally in love with unique pieces from Chanel, Pucci, Yves Saint Laurent and Moschino.In this area you also find nice street wear stores and cafées. I will out all my fav spots in a guide for you in a near future!

Tee - Beyond Retro

Pants - H&M

Shoes - Nike

Bag - Beck Söndergaard

Earrings - H&M

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..