It’s all in the details

 

Mehrotra är ett nystartat familjedrivet accessoar- och livsstilsmärke som flätar samman släktens båda kulturer i form av svensk minimalism och indisk värme. Deras vision är att skapa tidlösa ting att bära varje dag. Valet av första Mehrotra accessoar att lansera blev en scarf i tre modeller. Anledningen till detta är att scarfen är en viktig del i det indiska modet. Produkter kommer att fyllas på och senaste tillskottet är smycken. Min Mehrotra favorit just nu är Jaipur Silk Scarf i Navy/Black (se ovan).

**Mehrotra is a new family run accessory- and lifestyle brand that combines the two cultures of the Mehrotra family with the Swedish minimalism and the Indian warmth. Their vision is to create long lasting everyday pieces. The first product they launched was the scarf in three versions. That’s because the importance of the scarf  in the Indian fashion. New pieces will be launched and the latest release are jewelry. My favorite Mehrotra right now is the Jaipur Silk Scarf in Navy/Black (see above).

Read more about Mehrotra HERE

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..