Dinner and Sauna

 

Passade på att besöka ett up-coming område i Köpenhamn kring Refshaleön ca 15  minuter med taxi från city i veckan. Här samsas industrilokaler med inhysta designkontor och konsertscener med gamla vackra byggnader och nyöppnade restauranger. Vi hade en kväll på restaurang Banchina som serverade fantastisk mat, fina naturviner och handukarna hängde redo på stolsryggarna för ett dopp i vattnet nedanför och bastun var uppvärmd. Solnedgången ramade in kvällen och man ville definitivt tillbaka.

**I got the chance to visit an up-coming area in Copenhagen at the Refshale Island around 15 minutes from the city centre. In this area you find industrial spaces with design offices and concerts scenes besides beautiful buildings and newly opened restaurants. We had an evening at restaurant Banchina that served amazing food together with good natural wines and the towels were ready at the chairs for a bath and the sauna was heated. The sunset settled the evening and I want to come back for sure.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..