Closed x F.Girbaud

 

CLOSED har varit en love story sedan jag kom i kontakt med dem för sex år sedan i samband med inköp till Mouche. Märket grundades redan år 1978 och var under 90-talet på varenda fashionista som var värd att nämna. Grundaren och designern Francois Girbaud har gjort ett gästspel och tagit fram en capsule kollektion med favoriter från sin era i starten hos Closed. Resultatet finns nu i utvalda butiker samt online HÄR.

CLOSED has been a love story since I got in contact with them six years ago, buying for Mouche. The brand was founded 1978 and during the 90’s every fashionista worth her name wore the brand. Founder and designer Francois Girbaud has now made an appearance and created a capsule collection with the favourites from his era in the beginning. Now you can see the result in selected stores and online HERE.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..