ANNONS

Treat yourself

/


Skönhetshuset Lernberger Stafsing introducerar nu serien Pharmacy, ett produktsortiment som är formulerat med en unik kombination av aktiva ingredienser som vårdar, läker och återfuktar hårbotten. Pharmacy är inspirerad av hudvård, lugnar och återfuktar en torr, spänd hårbotten. Serien innehåller två schampo, ett hårserum och en hårtablett. Produkterna är paraben-, sulfat- och allergenfria.

**The beauty house Lernberger Stafsing launches a new serie, Pharmacy, a product range formulated with a unique combination of active ingredients that care, heal and moisturize the scalp. Pharmacy is inspired by skin care and takes care of your scalp, soothes and moisturises a dry, tight scalp. The series contains two shampoos, a hair serum and hair vitamines capsules. The products are paraben, sulphate and allergen free.

0
1

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00