C-vitamin boost!

Jag startar varje dag med ett stort glas ingefäravatten. Koka upp vatten, skiva färsk ingefära och låt dra ett par minuter. Pressa gärna i citron eller lime, framför allt nu på vinterhalvåret då kroppen längtar efter energi! Bästa starten för in- och utsida året runt.


**I start everyday with a big glass of hot ginger water. Boil your water, slice the fresh ginger and leave for a couple of minutes. Do press some lemon or lime into it, especially now during wintertime when your body craves energy! The very best start for your in- and outside all year.

Picture for inspiration - Pinterest

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..