New In

 

Den maxade trenden just nu med överdimensionerade siluetter och proportioner har även hittat till skomodet. Balenciagas Triple S sneaker skapade en hype när den kom förra året. Svenska Eytys har skapat sin variant som först kom i mocka i höstas och nu även i canvas. Flera varianter i olika material och färger är på väg att släppas under våren.

**The maxi trend right now with over dimensioned silhouettes and proportions has reached the shoes. Balenciaga’s Triple S sneaker created a hype last year and Swedish brand Eytys launched their maxi sneaker in suede last fall and now in canvas this spring. More versions in different materials and colours are coming up.

Jacket - Acne Studios
Pants - The Cords & Co
Tee - &Other Stories
Socks - Calzedonia
Sneakers - Eytys

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..