Gucci Opens Restaurant

 

Gucci öppnade i tisdags en restaurang med 50 platser i Florens, Italien. Restaurangen Gucci Osteria ligger i 1300-tals byggnaden Palazzo della Mercanzia med vy över stadens mest kända torg Piazza della Signoria. ”Mat är lika mycket lyx som mode,” säger Stefano Cantino, strategisk marknadschef på Prada. Gucci Osteria är en del av ‘Gucci Garden’, som även innefattar en utställningsdel, en butik samt en liten biograf.

** This Tuesday Gucci opened a restaurant with 50 seats in Florence, Italy. The Gucci Osteria Restaurant is located in the 14th century building Palazzo della Mercanzia, with a view over the famous square Piazza della Signoria. ”Food is luxury as much as fashion,” said Stefano Cantino, strategic marketing director at Prada. Gucci Osteria is a part of ‘Gucci Garden’, which includes an exhibition area, a bazaar-like boutique and a cinema room.

Picture from Gucci.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..