Scrunchie’s Back!

 

Inlägget innehåller köplänkar

Det ABSOLUT sista man trodde skulle återuppstå från 80-talet är scrunchien, hårsnodden som var superpopulär under detta decennium men har bannats sedan dess. Balenciagas fantastiska designer Demna Gvasalia som gör hype av anti-mode, har fångat upp denna accessoar och den finns på varje kedja som har koll just nu.

**The ABSOLUTELY last fashion revival from the 80’s, the scrunchie, is back. This hair accessory, that was huge during this decade, has been banned since then. The amazing designer of Balenciaga, Demna Gvasalia, who creates hype of anti-fashion has placed the scrunchie on the fashion map again and you find it in every store that is up to date.

Find your scrunchies in links below:

Leather Scrunchie - Balenciaga - HERE
Hot Pink Scrunchie - Asos - HERE
Printed Scrunchie - Asos - HERE
Velvet Scrunchie - Gina Tricot - HERE

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..