Exit Céline

 

Precis innan jul kom beskedet att Célines kreativa chef Phoebe Philo lämnar varumärket efter tio år. Philo har tagit Céline till modevärldens stjärnhimmel och skapat kollektioner med avskalad minimalism samt lekt med färger och nyanser på ett gudomligt sätt. Kollektionen för hösten 2018 blir hennes sista, vi väntar med andakt som alltid. Se nedan att par av mina favorit looks ur vårens kollektion som kommer inspirera kommande säsong.

**Just before Christmas the message reached us that Céline’s creative director Phoebe Philo is leaving the brand after ten years. Philo has made a bright and obvious fashion star of the brand and created collections with an intense minimalism and divine range of colours. The Autumn 2018 presentation will be her last one. See below some of my favorite looks from the ss18 collection that will influence next season.

Franska Céline med chefsdesigner Phobe Philo, lyckas alltid trigga igång min inspiration och när hon visade sin kollektion för ss18 i Paris i september, var det inget undantag. Philo är en mästarinna på nyanser och snitt. De urblekta tonerna i sand, khaki, puderrosa tillsammans med överdimensionerade siluetter och accessoarer, influerar och inspirerar inför kommande säsong.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..