Wish List

 

Inlägget innehåller köplänkar

Även fast vi är mitt i vintern har jag vår i tanken. Snart är det nytt år med ny inspiration och ny säsong. Jag satsar fortsatt på färg till våren men en mildare skala i puderrosa, crème och sand men gärna med starkare färginslag på detaljer i gult eller lila. Nike Air Max 97 firar 20 år i år och ikon modellen från 90-talet är tillbaka.

**Even though it’s full winter, I have my mind in spring. Soon we meet a New Year with new inspiration and a new season. I still go for colours, but a more subtle range of powder pink, crème and sand. I keep some strong colours in details as yellow and purple. Nike Air Max 97 celebrates its 20th anniversary and the icon style from the 90’s is back.

Fake Fur - &Other Stories - HERE
Knit & Trousers - Hope - HERE
Socks - &Other Stories - HERE
Air Max 97 - Nike - HERE 
Sunglasses - Le Specs - HERE
Bag - Loewe - HERE
Earrings - Céline - HERE

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..