The Office

 

När jag inte skriver för Damernas Värld, tillbringar jag min tid på detta underbara kontor. Patrik Lernberger och Mattias Stafsing driver sedan sex år tillbaka hårvårdsmärket LernbergerStafsing och de har byggt sin verksamhet med sinnlighet, kunskap och fingertoppskänsla. Lokalerna var runt sekelskiftet biljettkontor för båten mot London som stod förtöjd utanför porten. Min roll på LernbergerStafsing är PR samt att som en del av det kreativa teamet skapa material till alla kommunikativa kanaler. Mycket spännande är på gång som jag kommer dela med mig av lite längre fram!

**When I’m not writing for Damernas Värld, I spend my time at this lovely office. Patrik Lernberger and Mattias Stafsing run the beauty brand LernbergerStafsing since six years. They’ve built the company with awareness, knowledge and an artistic sensibility. In the beginning of the 1900’s this space was a ticket office for the boat to London that was moored just in front of the house. My part at LernbergerStafsing is PR and being a part of the creative team that makes content to all communicative channels. Lots of exciting things are around the corner and I will share it with you in a near future!

LOADING..