No Fast Food Fashion

 

När jag var i Berlin senast, upptäckte jag det nylanserade märket Shanghai Tofu som skapar fantastiska accessoarer inspirerade av franska och kinesiska element i en vacker kombo. Deras baskrar och överdimensionerade örhängen väcker ha-begär. Bakom varumärket står de Berlin baserade systrarna Lina och Inga Zangers som har bakgrund inom modefotografi samt digital strategi. De vill skapa tidlöst, kosmopolitiskt mode istället för ‘fast food fashion’.

**When I was in Berlin earlier this year, I found the new brand Shanghai Tofu that creates amazing accessories inspired by French and Chinese elements in a beautiful combo. Their berets and oversized earrings give you cravings. Behind the brand you find the Berlin based sisters Lina and Inga Zanders who have a background in fashion photography and digital strategies. They want to create timeless, cosmopolite fashion bites, instead of fast food fashion.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..