ANNONS

Eclectic Inside

/

Ditt hem avslöjar vem du är..eller? Jag tycker inredning är fantastiskt kul och gillar själv att blanda mer avskalat 50-tal med färggranna inslag från då- och nutid. För att bryta det självklara, är det härligt att inspireras av en eklektisk mix som den ovan från Bukowskis. Har plockat några av mina favoriter längre ner.

**Your home discover who you are…or? I do really like interior design and love to mix more minimalistic pieces from the 50’s together with more colour from now and then. To break some boundaries, it’s nice to get inspired by an eclectic mix as the one above from Bukowskis. See some of my fav picks below.

Plate for jewelry - Oscar & Clothilde - HERE
Puff - Normann Copenhagen - HERE
Lamp - Tom Dixon - HERE
Chair - Qx Denmarq - HERE
Monkey Lamp - Seletti - HERE
Candle - Byredo Bibliothèque - HERE 
0
2

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00