Press Days

 

Varje säsong öppnar presskontoren upp sina showroom för att visa kommande kollektioner. Jag besökte senast Stockholm för att se vad som kommer till våren 2018. Fortfarande mycket färg, det mer strikt dressade möter mjukare siluetter och trenden lager-på-lager syns hos många designers.

**Each season the press offices open up to show the collections ahead. Last time I visit Stockholm to see what’s up for the coming spring 2018 season. Lots of colours, a strict, dressed silhouette meets a more soft feminine one and you see many designers working with layers, layers, layers.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..