Erdem x HM

 

Den 2 november släpps den 48 plagg stora kollektionen av H&M i samarbete med Erdem. Kollektionen är inspirerad av ottomanskt miniatyrmåleri och engelska blommönster. Även influenser ur designern Erdem Moralıoğlus ursprung från Kanada, Turkiet och England känns tydligt. Mina favoriter ovan. Foto: H&M

The 2nd of November the collection of 48 pieces from the co-operation between H&M and Erdem is released. The collection is inspired by Ottoman miniature painting and English flower prints and the origin of the designer Erdem Moralıoğlus, Canada, Turkey and England is strongly present. My favourites above. Photo: H&M

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..