Hello

 

Hej!! Jag är så glad att vara här och få möjlighet att blogga, skriva och inspirera er. Jag har arbetat inom mode de senaste 15 åren som stylist och inköpare samt med varumärkesutveckling, omvärldsanalys med trender och tendenser i fokus. Jag vill ge er inspiration, nyheter, möten med intressanta människor och en inblick hur det ser ut och fungerar bakom kulisserna i branschen. Happy reading!

**Hi!! I’m so happy to be here and get the possibility to blogg, write and inspire you. I’ve been working in the fashion business in 15 years as a stylist, buyer, with branding and trend analysis. I wish to give you inspiration, news, meeting with interesting people and an insight behind the scenes. Happy reading!

Jacket & Denim - Acne Studios
Tee - Isabel Marant
Earrings - H&M

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..