ANNONS

trends: fall2020

/

NKgala_fredag-50

Foto: Rebecka Bjurmell

Hade härom veckan nöjet att få dela med mig tankar kring höstens trender under ett samtal, modererat av Ebba von Sydow, på Nordiska Kompaniet. Här är lite av det jag lyfte inför hösten 2020:

  • Den stora trenden just nu är att det inte finns en tydlig trend. Medvetenheten hos både designers och konsument skapar ett behov av en garderob som bygger mer på långsiktig stil än kortsiktiga trender. För att detta ska kunna kombineras med personlighet och uttryck kan man ta guidning av stylister och duktig personal på plats i butikerna. Jag delar några av mina tips nedan.
  • Satsa på välskräddat i bra kvalité. En kavaj, en vid och rak byxa samt en med smalare siluett, gärna croppad i längden, är en bra grund. På bilden ovan visar jag ett på skräddade shorts om man vill ha variation på underdel. Använd med t-shirt, sandaler eller sneakers på sommaren och med förslagsvis en tunn svart strumpbyxa med stövlett eller grövre boot och stor stickad tröja till hösten. Ovan shorts från Totême, se HÄR.

NKgala_fredag-43 (kopia)

Foto: Rebecka Bjurmell

  • Nu råkar det finnas mycket rött både i kläder och accessoarer denna höst, men både rött och bordeaux har blivit klassiker som färg att addera till de bastoner i svart, grått, mörkblått och créme som många av oss har i varje-dag garderoben. Ovan väska från Bottega Veneta, se HÄR.

NKgala_fredag-59

Foto: Rebecka Bjurmell

  • Lägg lite tid och investera i ett bra ytterplagg! En kappa i ull eller en dunjacka, finns idag fina varianter i färger som olivgrönt, antracitgrått som känns mer klädda än sportiga. När det gäller kappor är en klassisk till knäet eller min favorit, den långa maxikappan, en givet val. I höst finner du härliga från bland andra Filippa K HÄR, House of Dagmar HÄR och Totême HÄR.
0
2

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

deco desire: togo

/

IMG_6502

Drömmiga serien Togo, designad av Michel Ducaroy för franska Ligne Roset, är soffor och fåtöljer som kan liknas vid smycken eller karameller. Ligne Roset grundades 1860 i Montagnieu, Frankrike och var ursprungligen en träförädlingsfabrik. Man producerade från start paraplyer och stolsramar men under 1950-talet utvecklades ett fokus på möbler.

IMG_6503

Pictures by @rubyatelier & @mvb
0
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

trend: square toe

/

Innehåller köplänkar

Skärmavbild 2020-09-08 kl. 22.51.38

Boots och fyrkantig tå är två trender i ett denna höst. Här plockat två favoriter – ett par drömmiga från Bottega Veneta och ett par budget som känns helt rätt från Mango.

**Boots and square toe are two trends in one this fall. A couple of favorite boots above – one dreamy from Bottega Veneta and a budget pick that is spot on from Mango.

Boots (left) - Bottega Veneta - HERE

Boots (right) - Mango - HERE
0
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00