ANNONS

Vinapoteket

/
IMG_2597

Hela helgen har jag försökt jobba undan så mycket som möjligt, för vem VET när bebisen kommer. Det innebar också att jag hade tid att flanera runt i Sunset Junction igår eftermiddag. Jag unnade mig en pedikyr, stannade till i blomsterbutiken och köpte en bukett. Och stoppade in huvudet på underbara Pharmacie du Vin. Tidigare låg det en ostbutik här som stängde strax innan pandemin men som nu ersatts av denna vinbar.

FullSizeRender

Här kan man haffa en flaska vin och ta med sig hem, eller beställa ett gott glas och sätta sig på uteserveringen. Jag tittade trånande runt och köpte sen en flaska champagne. ”Is this going to be the celebratory bottle?” frågade tjejen i butiken och log, och jag nickade. Snart så!

IMG_2600
2

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00