ANNONS

Nu börjar slutspurten!

/

IMG_5558

Så har man alltså klivit in i tredje och sista trimetestern! Det känns som att det går långsamt och fort samtidigt. Jag mår toppen, men börjar bli tröttare. Vaknar oftare om nätterna. Jag tror att vi har fixat det mesta när det kommer till saker vi behöver till henne: Barnvagn, babyskydd, babynest, täcken, lakan, filtar (sängen ärver hon från Tage), babygym. Och så vidare. Kläder har jag köpt en del, och mycket får hon ärva från sina storasyskon. Men kanske kan ni hjälpa mig med tips på bärsele? Jag har haft Babybjörn tidigare, men det kanske finns andra varianter som är bättre?

20

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00