ANNONS

Dagens kontor!

/

IMG_4604

Det har inte blivit många såna här uppdateringar det senaste. Inte för att jag inte jobbar, utan för att det helt enkelt skulle bli för enformigt att ta bilder på datorn här hemma varje dag. Jag tycker att det här året ändå gått ganska bra, vi har haft det helt okej. Inte klättrat på väggarna. Förrän nu. Nu känner jag plötsligt hur det börjar klia i benen. Jag vill åka och sätta mig på ett café med datorn! (Och dansa, trängas i en bar, gå till gymmet, äta lunch på restaurang – OCH SÅ VIDARE!) Att få sitta nån annanstans och jobba några dagar i veckan hade varit skönt.

Meanwhile sysselsätter jag mig här hemma med jobb, onlineskola med Ilse, olika äventyr i köket, spacklar gamla tavelhål i väggarna och möblerar om. Jag har bland annat beställt en ny matta från Cappelen Dimyr. Så oootroligt fina mattor. Och en dagbädd till baksidan som ska stå vid eldstaden. Så tänker jag att vi kanske kommer tillbringa mer tid där på kvällarna. Ta ett glas vin efter maten vid öppna brasan. Läsa en bok på eftermiddagen. Ja, vi får se. Någon forskare på Yale förutspådde att det kommer bli total folkfest när pandemin är över, en repris på det glada 20-talet som tog vid efter Spanska sjukan. All religiositet, tankar kring meningen med livet, tacksamhet och så vidare slängs åt pipsvängen och istället börjar folk konsumera och ha fritt sex. Så vi kanske helt enkelt inte kommer att ha TID att sitta och inte göra nånting!

5
110

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00